18 October 2010

my oranjee baby


ok ka???
heheh.

17 October 2010

arghhhh !

.
lama kot aku tak update kan?
kesian nye aku tengok blog aku ni.
tapi aku lagi kesian dekat tuan punya blog ni sebab kebizian beliau yang melampau-lampau.
series melampau.
KPLI sangatlah MELETIHKAN !!!

dalam beberapa bulan ni.
aku sangat lah super duper bz.
tak pernah-pernah aku rasa sesibuk ni.
masa degree kat UKM pun tak pernah sesibuk ni.

sampai aku nak call mama pun tak sempat.
nak jawab call apatah lagi.
nak bergayut-gayut gossip2 dengan sahabat pun tak sempat.

kelas bermula seawal 8 pagi setiap hari.
berakhir pada lewat petang setiap hari.
tidak termasuk dengan camping sana sini, tesl night la, dinner lah, latihan softball, olahraga dan pertandingan kawad
yaaa
aku masuk kawad wehhhh
percaya tak??
so memang sekarang muka aku memang mendung bak awan berarak lah
tak kisah la hitam pun.
tak da masa nak kisah dah.

selepas pulang dari latihan lewat petang.
malam, masa untuk membuat assignment yang tak pernah surut langsung.
hari-hari ada assignment.
hari- hari ada presentation.

assignment pulak due date dia cepat-cepat je.
so, lagi la gila aku.
lagilagilagilagilagilagilaaaa
hahahaha
dah nampak dah kan kegilaan aku??

aku nak upload gambar ni
tapi tak sempat.
update dilakukan dengan pantas sekali.
sebab lepas ni nak keluar pegi burn cd untuk assigment.
kekadang aku macam tak boleh go on weii dengan KPLI
tapi sabo je laaa
setahun je kan
dah nak habis dah ni.
lagi a few months lagi.

haa, ada satu gambar nak upload.
hehe. japgi aku upload k.
muah2
byeee


03 October 2010

kelabu


ok ka?