20 June 2010

cobaan

.
pertama meng edit gambar menggunakan software di internet.
boleh tahan hasilnya.
hehe.
selalu aku tak pandang pun free software dalam internet ni.
aku dok pandang adobe cs aku tu je.

pastu tengok dik intan cam comelll je dalam gambar dia.
oh, gambar dik tan kalau tak edit pun memang dah comel.
maksud aku adalah permandangan dalam gambar nampak cantik, terang dan jelas.

so ini lah hasilnya.
cun tak ?
pertanyaan tu mewakili dua aspek ya.
cun tak? (gambar dan orang dalam gambar)





dengan ini saya ingin mengucapkan jutaan terimakasih buat dik tan yang sudi berkongsi tips-tips menghasilkan gambar yg cantik.
dah macam surat rasmi upsr pulokss.

oklah.
babaii

3 comments:

intanurulfateha ❤ said...

.hehehe cantekkk3 ;)

Anonymous said...

pakai software apa?

ZACK ENTRY said...

cun!=)