03 June 2010

lens baru

.
.
haii.
sebab ada beberapa permintaan (ceee, perasan famous sikit) untuk menunjukkan free lens aku tu.
jadi aku gagahkan jua untuk snap gambar-gambar muka berminyak aku ni.



warna hitam.
biasa ja kan?
nampak besar ke mata aku?
aku nampak biasa je.



dan ini lens yang aku sedang pakai sekarang.
tengok sikit perbezaan dia,
yang mana buat mata aku nampak besar lagi?
yang hitam atau coklat?

japgi sesiapa yang nak order tu,
aku bagi link nya ok.
senang sangat.
isi form je.
tak payah bayar se sen pun.
:)

6 comments:

Kim said...

yg hitam ag comey! hee

kOkO cokeLaT said...

wey free ja ka??
xpayah bayar ka??
ayayaaiii..mau2

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.itam cntek!

syafawani said...

yang asli lar lgi cun kak...

syafawani said...

yang asli la lgi cun kak..

wanieybintang said...

wah, semua kata yg itam lagi lawa. nak kena order kaler hitam lak pasni