30 September 2009

.
.

aku hangin betul la.
asal ada panggilan penting je, mesti aku tengah berak la, mandi la, off hp la.
bila aku belek hp, dah ada missed call.
aku risau jugak la kot-kot ni panggilan untuk intebiu keja ke apa.
sebab semua nombor-nombor yang call ni nombor kl.
macam nombor pejabat.
.
adeh.
pastu, aku tunggu lagi kot-kot nak call ke,
dah tak da dah.
bila aku try call balik nombor tu, kompom-kompom la tak angkat dah.
hisyyyy.
.

3 comments:

razy san™® said...

wey ko gam je hp ko kt tgn ko,sng skt nt..hehehe

aLeen aVriL said...

sabar ler wani..ade rejeki ade ler tuh die call balik..

misz benida said...

eh bhya tu...
kalo tol la,rugi yg tramat..