06 April 2010

apa perasaan kau

.
kalau kawan lelaki yang kau selalu huha huha, bergurau kasar, bergelak ketawa macam setan bersama-sama tetapi telah terputus hubungan selama beberapa bulan tiba-tiba add kau dan chat di fb chat '
awak ni manis, kan?'
.
apa perasaan kau kalau, kau dengan bersungguh cuba ingatkan dia kembali kau ni adalah kawan yang dulu pernah bergurau dan bergelak ketawa dengan dia satu masa dulu, dia pura-pura ingat kau dan terus berkata '
tak kisahlah semua tu, kau single (tengok kat status relationship di fb) kan sekarang, mai la nombor hp'
.
apa perasaan kau kalau masih lagi tak puas hati, dan cuba ingatkan dia bahawa kau dan dia adalah KAWAN dan saling mengenali tetapi soalan seterusnya adalah
'wani, pleaseeee aku nak nombor kau boleh?. aku pun single.'
.
apa perasaan kau kalau kau bengang dan terus remove dia dari friend list, dan dalam dua saat dapat mesej kat inbox yang isi kandungannya adalah '
wani, aku nak no hp ko, bagilaa.'
.
adakah jantan ini saiko atau saiko adalah jantan itu?
.
p/s : even kalau dia tu bukan kawan aku, dan tu adalah cubaan dia nak ngorat aku, takdanya aku nak layan. baru kenal dua saat terus tanya aku single ke skang. bodo ke apa.
ok, dah janji taknak think negative about people kan. tapi nak buat camna. kes ni memang buat aku ada negative thoughts pun. hehe.
.
byee.

3 comments:

kOkO cokeLaT said...

hang bagi ja no phone balai polis berdekatan~~
senang cerita~~~

razy san™® said...

hallo adik manis...abg mau mntk no tpn boleh ka...bukan utk jual, jgn risau, nt abg bwk rombongan meminang...wakakakkak..

baik ko bg kt mat bangla je..hehe

wanieybintang said...

koko : bagus gak kan, biaq dia pi ngorat sarjan-sarjan pulak. wahaha

razy : tula, ptot bg no mat2 bangla yg gay. sbb kan rmai bangla gay. baru ada akaii sket dia. hehe