20 March 2009

my first time tagged.

hehe. ini adalah merupakan kali pertama aku di tag. di tag pula oleh sang kotak yg comel. jadi aku sebagai blogger yang berkarisma akan memikul sepenuh tanggungjawab untuk menjawab soalan-soalan yang disediakan.

1). Adakah anda suka blogging? Kenapa?
Suka. Kerana aku dapat mengasah bakat penulisan aku yg sedia tumpul ini.

2). Blog siapa yang anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
5? hehe. tak cukup la.
*saadah saadun yg sangat stylo
*cda wakaka yg mempunyai koleksi vest yg indah
*hanis zalikha yg sangat kewl

hm. tu je la. 3orang. sedih kan? yang korang gelak kat aku apahal? aku baru newbie k. tak tahu apa-apa. ( kenapakah aku menjadi emosional secara tiba-tiba?)

3). Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah orang itu?
ya. aku nak dia. Dan orang itu adalah seorang lelaki. ngeh3

4). Taken or single? Mana lebih bagus.
Aku pilih or. Boleh tak?

5). Pernah tak cinta anda tak dibalas?
tak.

6). Ciri-ciri idaman bf/gf anda. (Betulkan sikit: suami/isteri)
*tak jiwang
*unpredictable
*comel
*jujur walaupun kadangkala boleh menyakitkan
*tidak pandai menyanyi
*bermata sepet

ps for kotak: pas aku wat ni, bile aku check balik yg ko, br aku pasan ade point2 kita yg sama. haha.

7). Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
26-28

8). Nak berapa anak?
4 cukup la.

9). Lucky person yang anda ingin di tag
haih. aku nak tag sapa? cda dah di tag, sedih nya dengan keadaan ku ini. sob3.

notakaki: Do you know that Nur Shazwani Bt Abdul Azim never cried in front of her friends? She will only cry secretly in the bathroom or when she is alone.

4 comments:

saadah saadun said...

wah..
bangga gitu bla ckp aky stylo..
owh..
riak sgt..
ahahaha..
(sesungguhnya ko shbt yg baik sgp memuji ku wlaupn aku sgt burok..sob3)

erk..
tang lelaki idaman lak..
mmg btol r weh..
ahahahaha

PuteriHannah said...

wani...nk follow hang gak..
supaya klu nk tag tu makin btambah jumlah orgnye..hehehe...

wonderfulwaniey said...

hehhe. terharunya diri ini. sob3

PuteriHannah said...

jgn la tharu..haha..
daku ikhlas..kekeke..
wani,dh invite dh..
check email tau..invitation tu ada kat email..k:)
eee...tensen aku! bru bc ur c.box..
aku pun ada "baby2" yg dok coment kat c.box tu..
privatekan ,pdn muka makhlus tsebut
makhlus=makhluk halus!