10 June 2011

masalah problem

.
.

setelah balik dari ipoh,
dan mengangkut barang-barang dan baju-baju semua balik kulim,
baru aku perasan yang baju aku adalah sangat extra banyak.
dah tak muat almari aku tu.
sebelum ni pakai almari kecik,
lepastu sebab baju aku semakin bercambah,
abah belikan satu almari yang besar untuk aku.
dan masih tak cukup lagi untuk menampung baju bajuan aku tu,
adehhh

sekarang ni, ada lebih kurang 3beg besar yang berisi baju-baju aku
yang aku taktau nak sumbat mana.
adoiii..
nak kena beli almari baru ke ni?
takkan nak biar je dalam beg,
kang aku nak pakai, sah aku selongkar-selongkar
pastu jadi satu kerja pulak aku nak kemas-kemas balik.

aku kena stop ah beli baju.
aku susah betul nak mengawal nafsu shopping aku ni.
gila shopping betul.
kekadang tu, kawan-kawan yang ajak aku teman dorang shopping,
last-last sape yang berbondong-bondong dengan beg plastik??
akuuu jugakkkk.

itu yang aku malehhh benoo nak teman member shopping
sebab nanti aku yang melampau-lampau.
habeh tu skang camne???
aku sayang semua baju-baju akuuu..
wuwuwuuuuu

2 comments:

malika said...

kalau buang nanti dah tak boleh dress up!

wanieybintang said...

haha, xnak buangg, semua nya masih dipakai lagi.. huhu