25 June 2011

random #2




tadi tengah tengok folder dalam pendrive, terjumpa gambar-gambar ni.
ni kawan-kawan aku.
cantik kan depa?
kawan-kawan aku semua cantik-cantik belaka.
sapa yang tak suka aku, benci aku ja yang huduh-huduh.
lalala~

p/s : cikgu-cikgu english ni semua single-single lagi kecuali yang free hair tu. *penting tak info tambahan aku ni?* hahahaha

5 comments:

Hanna Suffi said...

saya kenal mereka itu...;P

cikmunaafro said...

ehem ehem. saya kenal! eh eh, kalo rajen follow lah blog ai. hehe.

waNiFarees said...

aku tengok wani bintang lagiii cantik..

miss E said...

ang lg cantek ah wani bintang..haha aku mcm kenai ja munaafro tu. aih? dh terjebak dgn dunia blog secara tegar mcm wani bintang jugak ke? heheh

cikmunaafro said...

hai miss E. baru perasan. haha. i dah lama terjebak. baru nk aktif kembali. hehe