31 July 2012

Siapa Ada Hilang Handphone?

Seorang member aku terjumpa hp model HTC yang latest dalam toilet. Tunggu sampai dua minggu takda sapa pun call hp tu. Beliau takut nak simpan hp tu, takut dianggap mencuri. Taknak simpan, sila bagi aku. Aku takkan simpan sebab aku pun dah ada hp. Akan ku jual hp tu. Mesti dapat harga tinggi sebab masih baru lagi. Huahuahua. Tapi kenapa tuan nya tak call sampai ke hari ni ek?

2 comments:

Zura Lee said...

meh pass kt sayer... walaupun saya dh ada henfon canggih, saya nk tmbh lg satu, sakan la blh berlagak ngn sedara mara yg dtg beraya kt umh nnt.. wahahaahaha

wanieybintang said...

haa, beli ja samsung sIII yg baru kuar nihh. nnt bla org mai beraya, pura2 sibuk call org sna sini.hehe.