11 June 2009

bad news~

ko dah tau dah bad news aku ape wahai adah.

ok. bagi yang taktau.

alkisahnya, aku ni sangat teruja nak shopping secara online.
tiba-tiba dapat tau dari cik kekotak yang ada satu blog ni jual shawl murah gile.
satu shawl rm10 you.
tak ke murah.
jadi aku pun dengan tamaknya order sampai tiga.
rm3o semuanya.
ok,plz noted that, this is my first attempt in online shopping.
jadi haruslah extra teruja ok.
tambahan pulak, semua shawls yang aku order untuk raya nanti.

untuk tau sambungannya, silalah KELIK di sini.
segala kemarahanku, telah aku wakilkan kepada cik kekotak. (boleh lak gitu)
tapi serius.
aku sangat marah.
marah yang seriously marah ok.

marah yang extreme lagi dari aku marah apek (sila kelik untuk rujukan entri) tak guna tu.
sebab rm30 tu sangat berharga.
tambah-tambah dalam keadaan ku yang sedia pokai neh.
grrrrrr

ada muka tengah marah tak?
aku tengah marah ni.
kalau aku marah, aku suka mekap-mekap then snap gambar.

4 comments:

zaidharis said...

takut gak muka marah kau,hehehhe...

• rOozu • said...

tudung ni sy ada~!

leeYa_Nagase said...

pesal marah pun nampak chomel? hehe kompius

wanieybintang said...

zaidiharis : mmg. semua org akui yg mereka mmg takut tgk muka marah aku.

rOozu: kan sy pinjam dr awk. diam-diam sudeyy.

leeya_nagase: aiseh. ni 2 in 1. kita nak marah haruslah marah dgn comel.