10 June 2009

heloo everybody!


woih. dah berapa lama weyh aku tak update blog ni.
aku dah mesin dah rumput lalang yang tumbuh meliar di kawasan blog aku ni.

dalam dok mesin-mesin rumput tu, sempat la jumpa beberapa ekor haiwan liar yang berhabitat di blog aku ni.

ni menunjukkan dah berapa lama aku tak jenguk blog aku ni.

banyak entri-entri korang yang best aku terlepas.

takpe-takpe nanti aku tangkap balik ek.

eceh.
kecoh macam sebulan tak update blog.
padahal baru 3/4 hari.

hehe.

aku baru je sampai ukm petang tadi.

bermulalah kembali episod keboringan ku.

sebab tu aku update balik blog aku.
hehe.

dok rumah best.
dapat jumpa abah mama adik abu.
bukan senang nak jumpa adik.
oklah. nanti aku cerita lagi ok. ada dua tiga cerita yang aku nak gitau.
okes.


bubbyee


aksi datin waniey, isteri kepada dato' faizal yang sempat dirakamkan oleh lensa kamera.

current mode : gedix

2 comments:

peAnut said...

gaye cm bini org bru
pas kuar mahkamah..
pe kes kO nih??hehe

wanieybintang said...

baru lepas kes perebutan hak penjagaan abu,kucingku..