28 June 2009

tak leh tido



skang pukul 2am.
sepatutnya aku da boleh tdo sebab hari ni aku letih gila.
jalan sana sini.
tapi still tak boleh lena.
nak tau kenapa?

sebab ada 2orang sedang marathon berdengkur.
jadi ada 2 pesen berdengkur yang berlainan.
satu mama, satu adik.
nasib baik abah senyap ja.
mama punya pesen, agak ganas sket.
macam lebih kepada latihan vokal.
"aaaaahhh"
adik pulak lebih kepada latihan utk mengeluarkan kahak.
"khhqqqqqqqq"

ingat nak upload gambar-gambar sepanjang perjalanan.
tapi macam malas lak.
tak pe, aku upload sikit-sikit k.
aku upload gambar randomly k.
bukan ikot susunan

ni view dari tingkap bilik hotel aku. jam gila lah. tapi boleh nampak taming sari. nampak tak? taming sari tu menara yang tinggi tu. dulu aku penah naik. tak best ponnn. huhuh






muka tak boleh tido. mata jadi kecik sebab tahan flash camera (padahal tanak mengaku mata sepet). nampak kain batik tu tak? aku tido atas kapet. bukan atas katil sebab aku lebih suka tido atas lantai/carpet.




inilah terjadi apabila amek gambar di atas kereta yang bergerak.



yeay. dah sampai melaka.



kat nilai. teman mama survey kapet.


sebenarnya banyak lagi gambar.
tapi mata aku dah sakit arr.
dok ngadap laptop dalam gelap ni.
pening rasa kepala.
jadi aku tido dulu yep.
nanti ai update lagi.
niteeeeeeeeeee.

p/s: rindu gilaa kat kawan-kawan ukm.
mmuuaahh untuk korang.
rakan skenyet ku, janganlah ko curang terhadapku okai?

2 comments:

sHaRiFah aNis zAriTh said...

waniey!!
best tak melaka?
wah...

saadah saadun said...

oh tidak..
aku berikrar tidak akan curang..
sedey wohh!