02 June 2009

counting days..

Disebalik kesedihan yang bertimpa-timpa ni, ada jugak kot kegembiraan.

sedih bila:

*aku salah paham apa supervisor aku cakap, dan dah print suma tesis aku. dan kos nya kira-kira rm50. tiba-tiba supervisor dengan selamba berkata, kena edit lagi,dan perlu re-print. hahah. mungkin noni ingat aku anak sultan kedah.

*enchek boyfie tetiba dapat kerja part time dan aku tak dapat jumpa dia. dah sebulan tak jumpa neh. huhu. redha je lah.

tetapi gembira kerana:

*dapat balik rumah jumpa abah mama abu plus! adik yang cuti semester. hahah. gembiranya. rindu gila ni dengan depa-depa itu.

*dapat henpon. yeay!! serunut!.

*shopping selendang walaupun dengan keadaan diriku yang sengkek ini. huehue. shopping is da best medicine la weyhh. hee.

*tak sabar aku nak balik bagi hadiah hari ibu/besday kat mama. besday dia 10/6. aku satukan jela dengan hari ibu kan. botakla aku yang nak beli adiah dua kali. dahla aku memang kering kontang bak gurun sahara yang hanya ditumbuhi dua pokok kaktus yang berduri tajam sehingga boleh membunuh manusia. tragis tak tahap kemiskinan aku? sampai boleh membunuh manusia tu.

*nanti aku update kat entri ok, tunjuk apa yang aku beli kat mama. babaiii. lap u all. heheh.

3 comments:

NaDhiRaH~" said...

waa..
happy holiday!!
n selamat melepaskan rindu..hihi..=p

sHaRiFah aNis zAriTh said...

waniey!
betoi ka kena re-print?
uhu....

waNiFarees said...

wuaaa!! bes Gila hg balik kedah... WUUU...
da la skang musim durian tengah mencanak..