12 June 2009

good news~

ok.
the bad news dah revealed.
jadi skang good news plak.
tapi aku rasa macam dah basi plak.
sebab dah lama.
jadi old good news plak.
ke good old news?
ke old newspaper?
ke surat khabar lama?
ntah.

tapi tak pe.

memandangkan aku dah janji jadi aku cakap gak.
good news nya adalah...


tesis aku dah siap.
yeay!
yer, aku tau la menda ni dah basi.
orang lain dah hantar lama dah.
aku kot yang paling last hantar.
hahaha.

aku dah muak dengan tesis ni.
jadi aku sangat bergumbira bila dah siap hantar.
tebal kan aku buat.
170 pages tu weii.
aku kan pelajar yang hebat.
muahahahahahahaah.

mesti aku kena keji dengan korang ni kan.
ok, sila jangan tertipu yer.
tesis aku hanya 51 mukasurat sahaja.
yang lebihnya adalah skrip felem sweeney todd.
hahah.

muka ni nak buat sampai 170 pages??

'muka ni' merujuk kepada muka makhluk yang bertopi bukan makhluk yang bermisai itu.
terimakasih.

3 comments:

mist_tarry girl said...

Ok, crazy cool dapat write thesis on sweeney todd!!! Hmm, 50 page pun.. lagi ok then what I'll ever do la.. (dasar pemalas)

btw, trick insert script/reference papers sangat common! (aku la pengguna tetap trick tu!) (-.-)"

saadah saadun said...

ko sgt hebat..
aku kagum..
marilah kita berkahwin

wanieybintang said...

mist_tarry girl : agak best la bila asik memandang johny depp je. tambah-tambah bila kena rewind balik kat part-part penting. hehe. tp sgt bosan bila sampai kat musical part die. hehe.

owh, about that trick, haha, i xnak sbnanya. supervisor yg paksa. huuhuhuh. habes kering kontang poket i nak print suma tuh.

adah: aku dah tempah khemah dgn bunga manggar. ko uruskan jemputan k