06 June 2009

padan muka aku.

padan muka aku kawan-kawan.
kunun-kunun malas nak update, tapi tak malu, update jugak.
hahah!
tapi itu bukan persoalan utama.
ada satu lagi masalah besar.
yer. seperti yang anda semua maklum, aku sudah selamat sampai di rumah.
seronok. aku turun di butterworth pukul 5pm, lepas tu macam biasa jelajah penang sampai pukul 12 am baru balik rumah. haha.
balik rumah jumpa abu. wahhh. abu sudah besar la wehh. tapi masih ganas macam biasa.
lepas tu, terima hempon baru sangat gembira, jakun dan teruja.
tido henpon, makan henpon dan minum henpon
pastu kerana jakun dengan henpon baru, semua benda aku tekan.
tekan sini teka sana.
download sini download sana.
ubah theme sini, ubah theme sana.
tukar pin code sini tukar pin code sana.
lepas tu tersalah tekan pin code selama 3 kali.
terus sim kena BLOCK!!!
uwarrgggghhh.
aku belum menamatkan lagi sesi kejakunan aku, hempon baru sudah tak boleh pakai.
arghhhh.
tension.
dia mintak PUK number.
mana aku ingat.
nak kol enchek boyfie tanya, tapi tak ingat nombor dia.
arghhhh!
(aku tak ingat sebab dia baru tukar celcom. maxis dia, aku ingat la. bukan salah aku k)
grrrrhh.
sekarang tido tarak hempon, makan tarak hempon, minum tarak hempon.
jadi kawan-kawan, hempon aku di off buat sementara waktu k.
aku hanya boleh belek-belek ja hempon aku.
belek sini, belek sana.
slide sini, slide sana.
tapi.
dalam keadaan hempon yang di off.
sadis kan keadaan aku?
sapa-sapa ada pengalaman sim kad di block, cakap kat aku k.
mungkin ada nombor celcom yang boleh aku kol. jimat sket masa aku.
mungkin aku akan pergi celcom centre untuk uruskan.
tapi adik+abah g kenduri, mama keja.
aku nak pegi dengan apa?
nak tunggang abu?
hahah.
perkara ini belum diketahui oleh abah.
kalau tau ..
mau dia tarik balik henpon tu.
bagi tak sampai satu hari, aku dah godek-godek sampai tak leh pakai.
tapi kan, kalau kita masukkan sim kad lain, dia boleh on tak eh?
________________________________________________-
ok guys.
problem solved!
hehe.
tah macam mana aku godek sini,godek sana.
kol sini kol sana.
try masukkan puk nombor.
ada 10 attempts semuanya.
last attempt tu baru boleh.
hahah.
ok.
nak sambung menjakunkan diri.
byeee

3 comments:

NaDhiRaH~" said...

wah dpt hp baru..
cgrats..selamat mengexplore..haha..

wanieybintang said...

hehe.
ira da beli hmpon baru?

saadah saadun said...

aku sgt jeles dgn dr ko..
huh