13 June 2009

daily routine at home

okey.
ni cerita lama daa.
hehe.

cerita aktiviti aku masa kat rumah hari tu.
layan gambar nak?


kan aku kata nak bagi hadiah hari ibu+besday mama aku kan.
ha . ni lah dia.
share duit dengan adik aku.
besday mama 10 jun.


penat oh belajar balut reben kat youtube.
heee.
aku ni punya tak sesabar nak bagi hadiah ni kat mama.
aku memang camni.
aku akan belek hadiah yang aku nak bagi tu, pastu dok prektis, cara nak bagi yang betul.
memang tabiat aku macam tu.
aku balik rumah 5hb.
dah tak sabar-sabar dah nak tunggu 10hb baru nak bagi.
adik aku cakap suruh tahan.
tunggu sampai 10hb baru bagi.
kalau tak tak suprise la.
aku ni sampai kejang-kejang otot dah tak tertahan.
tangan tu sampai kebas, tak tahan nak bagi sangat.
adik aku cadangkan aku dikurung di dalam bilik air
supaya aku dapat tahan dari bagi hadiah tu.
eceh.
macam la, adik aku tak boleh tolong simpankan aje hadiah tu dulu.
heeee.
memang tak boleh pun.
sebab aku nak pegang.
aku teruja ok.
last-last, 7hb aku terus pi bagi hadiah ni kat mama.
masa tu aku tak diawasi oleh adik.
jadi aku terlepas kandangla.
hahah.
HEPI BELATED BESDAY MAMA.
luv u.

abaikan muka aku berminyak.

mama tengah layan cerita Matahari

adik tengah baca majalah aku yang diselongkar dari bilik aku. hurghh!

nampak dak kaki aku dok terkangkang tu. hehe

pasaraya 10 besar. nanti dah siap GIANT, aku da tak layan dah luu.hehe
pengumuman, di kulim pasaraya yang paling besar adalah GIANT yer.
tu pun still under construction.
takpe, dah nak dekat siap dah.
i lap yu KULIM.


dalam-dalam duit takdak, sempat melahap ke hep si.


eleh. eksen je weyhh. padahal adik aku yang drive.


huk aloh. sesat lak gambar neh. *sengih*


lu ingat lu best ke buleh drive.


tak berkenan sungguh aku dengan getah gelang tu.


muka ada serupa ka?

tak sabar la aku nak balik pulak.
hm.
tapi adik dah balik kolej dia.
pasni mesti dah susah nak jumpa dia.
sob3




4 comments:

Khirol Azuddin said...

aku rindukan kulim!!!

saadah saadun said...

waniey..
hi..
i just read ur blog..
it's soo interesting..
erm
i nak tnya u,
jejaka berbaju kemeja kuning tue single ke?
i nak diaa..
nk sgt..
plisssss..
kalau u bg dia kat i, i janji i akan komen blog u seumor hidup i..
ahahahahahahaha

waNiFarees said...

no 1: boifren aku kata 26hb nih giant tuh da bukak

no 2: cantik adiaH Tuh!! aku nak wish epy besday kat mak hg Jugak boleh???

no 3: tudung hang sama la ngan tudung adik aku!! jeles!! akU berkenan weh!! nak pinjam kat adik aku xble.. kena jaga ego kakak la
katakan..

no 4: cis!! time aku mengidam nak makan kfc xjadi2, tetiba tengok hg buh gambaq nih.. ooOoOOh.. sunggOh xtahan!!

wanieybintang said...

khirol : tula. walau best mana pun negeri2 len, aku tatap rindukan kulim tanah air terchenta. heee~

adah : hi there. thx for visiting. blog i biase aje. xmnarik pn. u nak kenal dgn baju kuning tu ke? nnt i kasik nofon die yer. amekla die. but wif one condition, i nak lelaki baju itam kat page u yg sibuk pkai mafla tu. leh? kite wat sistem barter.

mrs.afiq farees: 1. yaka?? hohoho. teruja ni wehhh. ada panggung wayang dak kat situ?

2. buleh2. wish aje. nnt aku smpaikan kat mama aku.

3. wei, rmai sungguh ada tudung macam aku ni. ari tu ada blogger ckp tudung aku mcm tudung dia jugak.

4. hahaha. cheezy wedges tu sedap nyum2. huuu. aku order ayam kfc yg baru tu. yg masam masam pedas tu. xsyok pun. adik aku suka la.