21 January 2010

buying new lens. need ur suggestions.

.
aku nak beli new lens la.
lens ni dah pakai almost six months.
so nak tukar.
lagipun sudah bosan dengan lens ni.
.
tapi aku keliru la nak pilih yang mana.
semua nak cun melecun ja.
tapi kompom bila lekat kat mata aku terus jadi huduh.
hahahaha
.
so korang, tolong ar
pilih sat kat aku.
yang mana cun.
.
kat bawah ni antara yang aku berkenan.
.
Lens jenis nudy ni dulu aku tak berkenan.
nampak huduh.
tapi tetiba berkenan lak.
aku berkenan kaler grey.
.
yang ni pun aku rasa macam cun gak.
tapi aku berkenan kaler green dengan choc.
hehe.
.


ni pun lawa gak.
nampak cam neutral sikit kan.
aku kan aishwarya rai.
jadi kompom la kena pakai lens ijau-ijau camni.
heee.
.


tak pun,
kaler itam je.
senang cite.
so yg mana best??
.
nanti lepas aku beli dan try.
boleh la menayang-nayang kat korang kan,
berbaloi atau tak pilihan korang tu.
hehehe.
.
tapi aku hanya akan beli lepas dapat gaji je la.
skang ni pokai.
ada rm20 ja ni dalam purse.
sungguh, tak tipu.
nasib baik dah bagi rm100 kat abah (masa mula2 dapat gaji) untuk duit minyak.
kalau tak, kompom duit aku dah abes, pastu kena jalan kaki p keja.
huhu.
sadiss.
.
ok la.
byeee.
.
pilih yang cun2 tau untuk aku.
hehe

1 comment:

HonEyBuNNy said...

nudy gray cantik....ila pkai yg tu.....yeahhh...hiihi