21 January 2010

she's quitting

.
weh,
Nethia nak berhenti dah.
aku ada gak rasa happy,
ada gak rasa tak happy.
.
rasa happy sebab dah takda orang nak observe aku
dan aku akan menjadi english intructor (full time) yang paling senior di situ.
.
rasa tak happy sebab dah tak da member.
actually aku ada 2 orang kawan baru.
SPM leavers.
dorang keje sementara tunggu result SPM.
best gak kawan dengan dorang ni.
sorang chindian (chinese+indian) sorang indian (mcm hindustan muka dia wa cakap lu)
dorang pun budak-budak lagi so sesuai la kawan dengan aku yang prasan muda ni kan.
ehee.
tapi dorang ni part time je.
tak semua hari dorang datang.
macam Nethia, dia datang semua sama hari dengan aku.
so kekadang leh gak ar sembang sembang kan.
tapi skang ni dia dah nak blahh.
:(
mesti hari selasa aku akan menjadi lebih boring.
aku benci selasa.
selasa takda students.
just marking buku je.
bosaaaaaaaaaaaaaaaaan.
.
Nethia ni dapat keja kat satu company.
keje dia ni lebih kepada bidang dia la . IT.
aku terpikir, senang eh dia dapat keja?
padahal, warga asing tuh.
kompom lah gaji dia banyak.
sbb kat Kumon ni pon gaji dia dah agak byk.
kan baru2 ni kecoh kat berita,
ke mana hilangnya warga2 India.
rupanya mereka diambil bekerja di restoran2 nasi kandar.
abes tu Nethia ni,
keja kat company lagik?
where is the aciiiiiii. (mana aci)
aci dah tinggalkan kau dan pegi keja kat company lain.
.
hurmm.
hari ni boss masih tak datang.
dah seminggu boss tak datang sbb pegi training.
enjoy gak aku.
dok bersembang je dgn students.
heeee.
.
ok lah.
babaiii.