11 March 2010

i am back.



haa.

jaga korangggg.

tak klik nuffnang aku, siap aku babap.

tak gerak-gerak pun nuff aku tu.

at least bagila cukup rm1 kan.

ni dok rm 0.75 jer aku nengok.

bosan aku.

.

sesaje aku tukar link blog.

nak cari ketenangan lah kononnya.

aku dapat mtest utk kpli.

tapi kan, aku super yahama punya malas nak studi.

tambah-tambah soalan maths.

dah berkarat kot kepala hotak aku ni.

walaupun maths spm dapat A1 (motiff ko nak blagak kat sini waniey??)

tapi aku dah lupa lansung la apa yang dah aku belajar dulu.

sudut selang seli lah. sudut sepadan lah.

nombor index lah, pemfaktoran lah.

arghhhhh.

aku tak suka lansung apa-apa yang melibatkan nombor ni.

tapi bak kata cik koko,

kalau tengok nombor kat slip gaji, seronok la plak.

ngeh3.

.

yang aku suka bi atau soalan INSAK.

ada banyak bahagian mtest ni,

maths, insak, bi, dgn beberapa lagi aku lupa.

yang insak aku bagi contoh soalan eh.

.

ni semua contoh soalan yang aku buat tapi salah.

hehe.

.

1. kerja hanya dapat diselesaikan dengan sempurna jika ada orang membantu.

a. setuju b.tidak setuju

.

.

2.Saya tidak merasa tertekan apabila menghadapi situasi kecemasan.

a. setuju b. tidak setuju.

.

.

3.Saya bersikap proaktif dan tidak teragak-agak mencelah ketika dalam perbincangan.

a. setuju b. tidak setuju.

.

.

4. apabila dituduh, saya akan membalas tuduhan tersebut.

a. setuju b. tidak setuju.

.

.

5. Saya yakin mampu melaksanakan sebarang kerja yang orang lain tidak mampu melaksanakannya.

a.setuju b. tidak setuju


.

.

6. Ramai orang mengatakan wajah wanieybintang comel giler.

a. setuju b. tidak setuju.

.

.

ha, jawab.jawab.

sapa dapat betul semua,

tambah-tambah soalan last tu kan.

memang korang hebat lah

.

ok assalammualaikum.

2 comments:

kOkO cokeLaT said...

ko Math A1???
aku plak, perghhhhh A12 weh,
hahaha~~konfem aku tibai jek exam tuh...pening gilos aku bace contoh soklan die...
emmm one more thing, aku x dpt jwb la soklan ko yg last tuh, aku konpius...hahahahaha

waNiFarees said...

1. B
2. B
3. A
4. A
5. B
6. A & B, dia comei tapi xgila.. hahahha!!!


wuaah.. gudluck wei..

Ps: aku dah kelik wei kt nuffnang hg.. kelik ja kan?? xyah buat apa dah kan??