03 March 2010

vacation.

.
aku rasa nak pegi bercuti dengan abah, mama dgn adik.
apahal aku ni asyik dalam mood nak pegi bercuti je ni.
hurm.
dapat pegi pulau tioman ke, pangkor ke sehari dua pun jadi lah.
asalkan bercuti.
hm.
nak kena usulkan dekat abah ni.
takpun pegi langkawi je.
lagi dekat.
nak lagi dekat,
pegi penang.
hehehe.
tapi penang dah selalu sangat pegi.
bosan.
nak pegi cameron buat kali yang sejuta kali pun aku tak kisah.
asalkan dapat spend time dgn family.
.
p/s : malas ar nak emo-emo dgn adik sendiri. budak baru bcinta. biasa lah.

3 comments:

waNiFarees said...

wuaaaaaaaaa... besnya... aku dah lama gila xpi bercuti ngan fmily..


awat?? adik hg ignore hg ka??

YucIkA said...

bestnya...

cuti ngan family mmg seronok..xssama ngn cuti2 ngan org lain...

*kakak selalu mengalah, kn??hehehehe

wanieybintang said...

wani : tula.
best sgt klu dpt bcuti dgn family.
lupa masalah.

yucika : a'ah . rasa mcm dunia ni kita yg punya kalau dapat enjoy2 dgn family