14 March 2010

jeng jeng jeng. jawapannya.

.
. nak tahu ke harga baju kemeja merah yang aku pakai kat atas tu?
tapi macam tak jelas je kan baju kemeja tu dalam gambar tu.
nampak tudung je lebih.
.
tak pe, and boleh lihat gambar-gambar dekat entri kat bawah ni dengan lebih jelas.
nak tau ke berapa harganya?
nak tau?
harganya adalah.
rmo.99.
yup.
99 sen sahaja ye tuan-tuan dan puan-puan.
.
yang pasti tu bukan baju yang dibeli dari kedai bundle ye.
kemeja tu ada la defect sikit but not that obvious.
aku repair sikit, dah perfect balik. hehe.
.
99 sen je.
ini merupakan baju termurah yang aku penah beli.
sebelum ni penah beli sweater rm2.
tapi bundle punya lah.
tapi aku tak pakai pun.
tersangkut je dalam almari.
hehe.
.
ok.
sekian~

4 comments:

waNiFarees said...

Perghhh!!! gilalah.. ni 99sen, nak bli makan nasik lemak pon xlepas... hang bli kat mana wei...

sweetsuraya said...

ko ni biar btul?????
sukar utk ku pecaya....

saadah saadun said...

ko takyah berlagak r..
sbb aku bnci kau.
tsk..

weh, aku sgt takdak mood nk blaja. kalo aku gedik nak g umah ko cr mood buleh?
maybe lps jumpa baju murah2 mood aku akan melimpah ruah..
=p

kOkO cokeLaT said...

99sen??
bia betik??
kotak Tora n ding Dang lagik mahal pd baju ko tuh..
wess jeless aku dgr..
ko beli kat mne weh??