11 August 2011

Cik Epal, blogger yang kaya raya ?


Cer klik gambar di atas untuk gambaran yang lebih jelas, dan fokus pada life traffic feed aku. Tengok yang aku kotakkan tu.

Siapa tu? Cik Epal kan? Hehehe. Aku harap dengan jejakan kaki Cik Epal ke blog aku ni, mungkin dia dah tinggalkan sikit aura kejayaan beliau di sini. Kan Cik Epal selalu dapat ribu riban dalam Nuffnang, mana tau, kot-kot lepas dia singgah blog aku ni, aku pun terus ikut jejak langkah dia. InsyaAllah.  Tudiaaaa. Berangan dowhh. Hahaha

Saja ja aku buat tajuk tu, nak bagi sesiapa yang cari blog cik epal, terklik blog aku. Hehehe. Bengap sangatlah kan, nak cari blog Cik Epal tapi klik hatiwanieybintang.blogspot. Lameee ! 

By the way, terharu nih, ada artis cam Cik Epal datang singgah. Thanks ye Cik Epal. Nanti kalau rajin, pos la buah Epal untuk saya. Tetiba.

p/s : Sorryy deariesss. Nanti aku sambung cerita pasal Abah ek. Aku taknak buat panjang-panjang takut korang bosan. Huhu

3 comments:

Dhiya Fariza said...

lucky you! :D

Miss Masjue said...

ui..tahniah kak.masjue ameen kan doa akak tu tadi. dapat ribu2 jgn lupa kat masjue.hihi

intanurulfateha said...

untung laa cik epal masuk belog kakak bintang. wuu~ kite takde pong T_T