12 August 2011

Marah ni

Aku campak jugak lappy aku ni kot. Dia buat hal pulak. Aku dah karang panjang-panjang kot sambungan entri Abah tu dan save dalam lappy tu. Erghhhh. Terus rasa malas dah nak update blog. Bye

p/s: Btw, thanks bagi sesapa yang inform pasal the previous entry tu. hehe


p/s 2 : Now, you are claiming that, it is your style? Your life? Go and decay in hell. I'll never forgive you for rest of my life. That is my promise that i'll never break, girl. Please bear that in mind. Hm. I wonder, your English is improving, who helped you this time, huh? Don't tell me it was Mr. Google again. Hahahaha


Korang nak tengok ke sape pempuan gila tu? Cer korang klik SINI (aku dah naikkan traffik belog hang ni pempuan saiko, nanti belanja aku berbuka ok? hehe)

4 comments:

Miss Masjue said...

omg!scray la kak..ngee..

saadah saadun said...

xleh kelik. dah private. haha. adalah ini bahawasanya aku sibuk2 nak kelik2

wanieybintang said...

masjue : mmg sgt scary. akak pun takot dgn diee. huhu

adahku : haha, ko smpat tgk tak wei? dia takot lah tu, terus private kan belog dia. hahaha

intanurulfateha said...

alaa da private. asal x bgtau awal3. wuuuu~~