11 August 2011

Hanis Zalikha lah pulak!





Korang dah klik gambar-gambar di atas tu? Dah klik life traffic feed aku tu? Dah tengok yang aku kotakkan tu? Okey, kali ni aku dah cuak. Cik Epal datang singgah lagi, diikuti dengan Irene Marcello, Iz dan Hanis Zalikha?? Nama-nama tu semua nama yang selalu ikuti blog depa kot. Kenapa depa tetiba datang singgah blog aku ni? Kenapa tetiba je ni??

Blog aku bukan best pun. Entri semua yang mengarut merepek-repek je. Aku ada buat isu sensitif ke weh? Huhu. Aku dah risau dah ni. Ke blog aku ni dalam pemerhatian ISA? Tediaa. Aku tak pernah pun buat entri mengenai politik-politik ni. Aku tak suka politik. Aku tak suka masuk campur dalam isu politik. Haa, ni yang aku nak nebes nih. Ni yang rasa nak delete blog ni. Takpun, nak potong internet terus. Takpun, ambik laptop ni letak bawah katil, jangan guna. Pastu berkurung dalam jamban, tak payah keluar. Ok, serius aku cuak.

5 comments:

Always Me! said...

Wanie! Td kan aku buka blog ang.ak baca entry yg cik epal tu.and then,aku click kt link iz,hanis zalikha n si irine marcello tu.hehe.klu ang perasan..kt live traffic tu, left wanieybintang via inibelogsaye n yg lain lain tu bermaksud tgglkn blog ang n go to that link.betol x?hehe jadi aku rasa aku pya activities yg appeared kt live traffic ang tu kot? Sbb aku buat experiment td. Buka blog ang n click kt link blog aku so td aku tgk kt live traffic tu jadi left ur blog via iwonderhownwhy tu..kan?

Sorry klu aku salah tafsir. Hee!

miss E said...

huiiyooo blogger2 tegar dtg singgah belog ang... cayalah wehh.... femes lah ang pasni!!!!

saiNi said...

kata2 ko yg lawak ni nak wat aku tegelak...hahaha... tu pasal rmai org jeles kat blog ko ni wani...sabo2..bio je diorng...yg pntng ada member2 ko support...

ayubunga said...

kak wani..
nk habaq mai nih.
kdg2 traffic feed tuh, tulih mmcm tuh,
sbb ada reader kita click link diorg dr belog kitew.
:)

kalau saya klik link cik epal di belog kak wani, mmg kat traffic feed tu akn ada tulis

from cikepal06 gitew..

sbb, dulu pon sy pnh juga kena mcm ni ^^

ayubunga said...

see.
saya baru jew click hanis zalikha nyer link dr kak wani nyer belog.

da tgk traffic feeds yg baru?

the latest tu, saya yg click. ^^