25 August 2011

Pendedahan baju raya wanieybintang secara eksklusif !!!

Tajuk macam nak minta pelempang ja.

Jeng. Jeng. Jeng. Ini adalah baju raya yang aku kecohkan hari tu. hehe. Gambar ni je yang mampu tunjuk. Sebab aku risau sangat takut kalau aku tunjuk gambar full, nanti Miss Stalker terus pegi beli sebijik macam aku pulak. Hehehhe. Sori Miss Stalker.Padan muka kau. Sapa suruh nak stalk-stalk aku pastu nak copycat aku pulak kan, so kena la bahan dengan aku hari-hari. hehehhe. Sementara itu (ayat nak bajet Penulisan SPM), selain Miss Stalker yang bongok, aku takut gak, kot-kot korang pun nak copy aku, nak beli baju cam aku sebijik kalau aku tunjuk full gambar. Biasa la, aku kan trend setter. Bhahahahah! Satu lagi statement mintak pelempang.



Haa kau. merah tak? Nanti aku nak calit lipstit merah macam Marylin Monroe tu. Pastu blusher pun bulat bulat merah kat pipi gemok aku nih. Wallaahhh ! Mesti Miss Stalker pun terus tiru lagi pesen aku nihh. Suka lak aku bila ada orang nak tiru-tiru ni kan. Rasa macam dihargai gitu. 

Aku rasa kesian jugak kat baju-baju raya aku yang lain sebab macam dipinggirkan. Aku asik try yang merah ni je. Yang depa-depa tu, aku pandang sipi-sipi lens aku ja. Takpa baju-bajuku, nanti, bila aku dah start jadi cikgu yang berdedikasi, aku pakai ampa sampai lunyai macam belacan. Yang merah ni, aku pakai bila ada function-function macam Grammy Awards ke, Anugerah Bintang (eh, aku kan wanieyBINTANG hehe) Popular Berita Harian ke, takpun bila jadi tetamu undangan Opah Winpri nanti. Ok. dah la, aku chow chin chow dulu. Assalammualaikum.

6 comments:

MizahHazeL said...

...tgk merah ni macam baju tunang si aspah tu ja caq.......

wanieybintang said...

si Aspah tu? i xingat bju tunang die cmne. huhuhu. xpe, nnt ry u tgk la bju i cmne. hehehe

MizahHazeL said...

..oh..ok babeh..^^

MizahHazeL said...

..oh..ok babeh..^^

Miss CoCo said...

chaq, meriah baju hang weh...meh aku teka...berdasarkan gaya sulaman di baju hang tu aku rasa, baju kebaya kan weh? haha betoi dak?

miss E said...

merah mak chaQ