25 October 2009

.
tadi video call abah.
pastu nampak muka abah.
pastu nampak muka mamat ni mcm kenal.
tengok-tengok, loh, anak lelaki abah mama rupanya.
hahah.
.
dia tau abah pi kl,
terus pecut dari mantin, n.sembilan ke kl naik tren.
mentang esok n.sembilan cuti, kelas dia pun takda la.
.
ooo, seronok ar lu,
dapat paw duit abah en,
kompom ar abah belanja makan yang best n beli baju-baju.
erghhhh.
jelessss.
.
so malam ni, dia tido dgn abah kat hotel.
hotel tu mmg in d middle of kl.
dekat dgn CM,Jln Tar, Sogo, dan suma-suma yg dekat situ lah.
.
hisss.
dah lama sangat aku tak pegi shopping2 kat kl dgn family.
selalu gi dgn kawan je.
teringin nak pi jln tar dgn abah mama.
tapi abah mama tak berminat ar nak gi shopping kat kl.
dorang lebih suka gi pulau-pulau, cameron highlands (setahun 2x ok).
erghhhh.
.
memula nak pesan selendang kat abah.
tapi kang salah beli kang.
jadi kenseeell.
tapi rasa macam bersalah kalau tak pesan pape.
hehehe.
nak pesan ape ek.
pesan jam ok tak?
ala aku pesan jam murah-murah je.
yg seutas rm10 tuhh.
suh abah beli dua tiga ketol ke.
sbb aku suka kumpul jam.
tapi jam yang murah jee.
aku miskin, mana mampu nak beli swatch ke guess ke, fossil ke
korang kan kaya, mampu laa.
:p
.
ok bye.

3 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.wuuuu nk jam jugak!!

sweetsuraya said...

wesss....pesal ko x ikot abah skali??
bleh jupe aku....huhu...

wanieybintang said...

intan : nanti i kasi jam dinding ogeh?

su : isk, mana leh, nanti sian mama aku tinggal uma sorang2