29 October 2009




NUFFNANG
.
.

yer.

aku tau, skang ni macam ramai je asyik bercakap pasal bende alah ni kan.

jadi, aku pun nak cakap jugak ah.

sebelum tu, aku nak cakap, iklan nuffnang aku kat sebelah ni je haa, klik la weyhhhhh.

nanti aku klik korang nye balik eh.

nuffnang aku ni baby lagi.

baru jer letak minggu lepas.

hik3.

.

dah berbulan-bulan blog aku ni dah diberanakkan,

takkan baru letak nuffnang minggu lepas kot kan?

sebenarnya, dulu aku dah letak.

dapat la earning lebih kurang $5.

bukan rm5 ye kengkawan,

5 dollar.

cerdik tak aku ni,

gi buat account nuffnang yg untuk singapore nya.

sangat menderhaka kepada tanah air, aku ni kan?

dah brapa bulan baru aku sedar.

pastu ada masalah setiap kali aku nak log in account nuffnang ni,

hampeh tol arr.

pastu, aku rasa mungkin jodoh aku dgn account nuffnang ni tak panjang,

bila aku tukar je layout baru untuk blog,

abes suma code yg utk nuffnang pun ilang sekali.

hahah.

so, aku pun dengan bertungkus lumus buat yang baru.

dan kali ini dengan semangat 1 MALAYSIA (ada kaitan ke?),

aku buat yang account MALAYSIA punya.

dan apabila orang lain bangga menunjukkan earning mereka yang dah sampai beratus-ratus ringgit tu,

aku pun dengan bangganya nak tunjuk earning yang aku dah dapat.

tadaaaa!

(click on the picture for a clearer image)

.

dengan muka tak malunya jugak aku tunjuk jumlah viewers aku yang sgt lah ciput tu.

nak banding dgn korang yang lagi hebat.

jadi?

korang tak kesian ke dengan aku ?

kalau kesian,

keliklah iklan nuffnang aku tuh banyak-banyak ogeh?

akan ku kelik kamu punya advert jugeee.

.

babaiiii

2 comments:

nurul said...

apa eh nuffnang ni?buat duit ke?
mate rm ni

wanieybintang said...

yer nurul.
buat la nuffnang satu,
rugi tau kalau tak buat