30 October 2009

aku suka la lagu tema TM tu.
mcm best je.
lagu tu mmg lagu TM or lagu band memana ek.
ala, iklan yg orang kertas cumil yg sanggup menyeberang nak jpe awek kertas nya itu.
asal aku dgar mcm bunkface je nyanyi.
.
ada yg version bebudak af nyanyi.
tapi yg tu tak best.
.
oh, lupa nak cakap, abah aku dah balik.
balik-balik je tengok remote control tv rosak.
wakakak.
nak tuduh sapa lagi selain aku ni kan.
so, kena la marah sebakul.
hahah.
.
dia cakap, aku ni kalau tgk tv suka peluk remote tanak lepas
pastu tukar channel tu tukar channel ni,
eh, itula fungsinya remote kan.
untuk menukar cenel tv tanpa perlu menggunakan tenaga untuk ke peti tv kan?
eh, apa ntah aku ngarot.
.
abah bengang sbb tak dpt nak tgk saham dia,
sbb remote rosak.
wahahaha.
.
aku ni, kena marah pun gelak gak.
ok ah.
nak tgk 'paris hilton my new bff'.
bbbye.
.
p/s: sori kalau ayat tunggang langgang cam hape ntah, aku pun malas nak baca balik apa yg aku tulis.

2 comments:

peAnut said...

ak rase lgu bunkface..
klu xsilap..huhu

wanieybintang said...

aku pun rasa.
teknik meneran masa nyanyi tu cam bunkface. ahaks