21 July 2009

haish

.

apsal aku sikit pun tak teruja nak konvo?
orang lain semua nya teruja.
aku rasa macam takda apa ja.
.
aku rasa macam malas ah nak naik stage la, amek skroll la.
beratur-beratur, berhimpit-himpit.
.
yang bestnya sebab nak jumpa kawan-kawan je.
dan lepas konvo, nak gi makan angin jap.
tu je yang buat aku best.
.
pelik ah aku ni.
.
rindu pada depa-depa ni.






4 comments:

Ms I Confius about Everything? said...

waniiii!!!!
aku pong kangen banget same kamu.... :)))

saadah saadun said...

aku teruja tgk gambar kita..
ko curangkah di sana?

sob3

wanieybintang said...

cda: cdaa.. nnt aku p ukm, ko kna blanja waffle k. miss u bebeh.

adahku cumil: oh, aku masih setia terhadapmu.
ekekek. nt kita jupo k

razy san™® said...

ooo kua joli2 x ajak aku\
ni yg aku nk btukar jd hijau ni

wakaka