03 December 2009

.
.
ok. nak update sikit.
hari ni abu dah keluar dari wad.
kesian ooo tengok kesan jahitan kat perut dia.
abu nampak sangat lemah.
doktor cakap lagi dua minggu nanti bengkak akan surut.
so, tugas aku lah nanti nak paksa dia makan 2jenis ubat biji setiap hari.
sabar ye abu.
.
_____________________________
.
aku saja ja gedik apply jawatan untuk guru tuisyen.
pastu dalam 10minit macam tu, terus dia call nak interbiu esok.
korang pernah dengar tak pusat tusyen KUMON?
ha, kat situ la.
terletak di B.Mertajam.
.
masa dia call tu,
dia speaking london dengan aku.
aku ni pun feeling-feeling madonna pun ber speaking dengan slang americannya.
sangat poyo kan aku?
dah la berterabur tapi taknak kalah.
pastu certificate jadi certification.
adehhhh~
bodooo.
yang tak tahannya sebut certification tu dengan american accent gitu.
bila dah letak, baru perasan aku cakap salah.
tsk!
pastu boleh plak terlupa nak tanya nama dia.
erghhh.
.
harap dapat ah jadi cikgu tusyen tu.
dah bohsannnnn dok rumahh.
pastu aku dah segan nak menjawab soklan bila org ramai tanya aku keja apa skang.
.
____________________________
.
.
oh, baru sahaja dapat satu lagi call.
keje kerani di s.petani.
nanti ada interbiu jugak.
huhuhuh.
dahla kilang tu belakang pejabat pos saja.
(abah keja kat pos)
jadi senangla nak berulang alik kan.
tapi kan, tak henjoy arr
dekat dengan abah.
wahahaha
jaahat aku nehh.
.
tengok la camana.
yang mana offer gaji lagi tinggi aku pilih yang tu lah.
ecehhh.
nak memilih sakan aku ni.
tah2 dorang yang takmau pilih aku.
hohoho.
ok
bye,

1 comment:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.KUMON tuh sgt faymes okeyh
.hrp u dpt! :)
.aminnnn~