16 May 2010

FAREK KAMEY

.
.

malam semalam aku mimpi Farid Kamil.
wahhh hensemnya diaa.
dalam mimpi aku tu, imej dia macam dalam gambar yg aku muatkan dalam entri pasal dia tempoh hari.

tapi yang tak best nya,
best friend aku yang jadi awek Farid dalam mimpi aku tu.
arghhhhh.
tak puas hati betul aku.
dalam mimpi aku tu, aku selalu je dok tanya.
eh, kau ni dok menggatal dgn Farid, Diana Danielle tak marah ke?
dia jawab ' ala, si budak mentah tu, Farid pun bukan suka sgt kat dia'
.
dahla aku terpaksa melihat mereka berdua bermesra
gerammmmm.
dah ni mimpi aku, apahal pulak kau kena jadi heroin.
nyibuk je kat mimpi aku.
bagila aku jadi heroin.
.
tapi memang tak dinafikan, kawan baik aku ni memang cantik pun.
seksi giler pulak tu.
so dalam mimpi tu, aku macam redha je dia jadi awek Farid.
dalam mimpi je la.
bila sedar je, memang aku tak puas hati pun.
hahahah.
.
tapi dalam mimpi tu,
dorang ni kira tak declare lagi la sebagai couple,
Farid baru dok ngorat-ngorat dia, bagi ayat-ayat manis.
dan kawan aku macam ala-ala jual mahal tapi suka.
arghhhh.
sakit gila hati aku ni tengok.
.
huh!!

3 comments:

sweetsuraya said...

sape kawan baik ko yg jd makwe FK tu???
aku ke??? ekeke...
baru2 ni aku tgok V3 samseng jalanan...
bila tgok FK, aku tingat kat ko & kenangan citer rempit...huhu....

HonEyBuNNy said...

ngeh3....nasib mpi ja kan..ehheh...

wanieybintang said...

su : takdenyeee. bukan hg, jgn nak perasanm :P

honeybunny : a'ah. nasib baik lerr.