08 May 2010

good night peeps!

.
ok, ni last entri sebelum aku tidur.
hehe.
sejak tengok remp-it kat wayang dulu.
terus aku jatuh hati kat dia sampai la sekarang.
eh, bapak dia BIG BOSS mama aku tau.
pengarah kesihatan negeri Kedah kot tak silap aku.
dia dok A.Setar jeee..
tak jauh mana kot dari Kulim. eh, ada kaitan ke?
.

dia rambut panjang ke, pendek ke,
mata sepetnya tetap menjadi pujaan hatiku.
Eleh, apa la ada dgn Diana Danielle tu kan.
aku lagi cun kotttt.
kan??
betul tak?
sila cakap betul. (sambil tangan pegang parang )

2 comments:

misz benida said...

hensemnye jejaka ituuuu

kOkO cokeLaT said...

hang suka farid kamil ka???
ekekeke~~~~
mata dia stim tuh yg sexayy tuh..haha