13 May 2010

testing.

.
helo.
memandangkan facebook aku dah deactivated.
korang, korang, korang dan korang
kalau terasa nak contact aku ke apa.
bolehlah emailkan masalah rakyat anda terus ke emel aku di

fascinate_fariesha@yahoo.com

facebook terpaksa direhatkan sebab ada gangguan pulak kat situ.
tambah pulak aku dah bosan dengan facebook aku.
so, aku pikir deactivated kejap lah.
nanti kalau rasa nak reactivate balik, aku inform.

dahla hp aku buat hal,
bateri asyik flat sokmo je.
so, aku biar je.
malas pulak nak gi repair.

so if ada apa-apa keraguan.
silalah tinggalkan surat di dalam peti surat alam maya aku tu oki?
chow~

3 comments:

kOkO cokeLaT said...

patut la aku carik prfile ko xde,
pas tuh senyap jek,
ropenye da deactivated,
reactivate la balik...
nnti aku rindu~~~huhu

sweetsuraya said...

aku baru je prasan td...
bila tgok snarai BFF aku ilang lg sorang...
pikir2 baru tingat kat ko...

waNiFarees said...

wuaaaa... akhirnya.. wuaaaa.. alaaaaa..