22 May 2009

bising tau dak?!


geram gila dengan orang yang dok race keta tepi jalan blok aku ni.

bodo gila.
sakit telinga aku tau tak!

aku yakin keta-keta race tersebut mesti keta wira, iswara ai robek ke, tak pun proton saga.
semua keta malaysia ja.
tapi berlagak nak mampos.

lain lah, kalau ko bawak skyline ka, fair lady ka, lamborghini gallardo ka.
mau aku turun bawah jadi tukang sorak pompom girl.

BISING WOIH.
aku nak bertenet dengan aman pon tak leh.

4 comments:

sHaRiFah aNis zAriTh said...

sabaq wanie...
hehe
:P

syafawani said...

sabaq2..hehe..

adel said...

patutnye ko join sekaki...bawak je POton Saga Keselamatan UKM..xpun Kanchil keselamatan UKM gak yg de lampu lap-lip yang masyuk tu join race...mesti surrender punyeee dorang

wanieybintang said...

anis n wani: arghh! hamba sudah tidak boleh bersabar lagi. ciss sungguh kereta2 tsbt.

adel:aku buleh ja nak guna keta2 hebat ukm tu. skali drift ja, keta tu kalah punya. cuma takot dorang mengalami masalah stress je sbb kekalahan yang teruk.