27 May 2009

tesis tak habis-habis. haish.

nak tau tak napa aku bersedih tak tak boleh tidur.
aku tensen pikir pasal tesis aku.
yup.
sampai sekarang tak siap-siap lagi.
orang lain risau supervisor kejar dorang suruh anta cepat,
aku pulak terbalik.
aku yang risau sebab supervisor aku lambat check keja aku.
aku tau dia sibuk.
dia kan ketua pusat bahasa tu.
tapi aku agak sedih la.
semua orang dah anta.
aku je yang tak antar-antar.
nasib baik dr.noraini baik,
takdala aku terasa sangat.

kan aku takleh tido last night.
tak dak keja, aku bukak facebook aku .
aku tak suka la facebook.
susah.
melambatkan laptop aku.
jadi, sebulan sekali je aku check fb aku.
tu pun kalau ingat.

aku belek-belek fb aku, tiba-tiba nampak account noni ku.
dah takda keja, takleh tido kan.
gedik gi antar komen kat dia.
hehehhe

nampak tak pukul berapa komen aku tu.
2.49am.
hahah.

lepas tu tadik aku bosan taktau nak buat apa, aku check la fb aku.
tengok, ada komen dari supervisorku.
hehehe.


lega sikit hati aku.
noni memang baik.
pandai betul ambik hati aku.
dia lambat check jadi dia puji la aku.
tapi serius.
memang sebelum ni aku tensen dengan tesis.
tensen+sedih.
tapi lepas tengok komen ni, rasa lega sikit.
thank you doc.
aku dah puji dia banyak-banyak kat penghargaan aku.
kot-kot boleh dapat A ke.
huuhu.
aminnnn.

5 comments:

IZham said...

Lecturer pun ada Facebook.. hebat... oooi All the best on your thesis yeah?

Selamat Berjuang!

greenieycactus said...

cakap katt lecturer ko asek facebooking ja p wat keje sane..hahaha

sweetsuraya said...

ape lg...
add la aku kat facebook gak...
hehehe

• rOozu • said...

kalau blajar cmtu lah...

tp kalau dh kerja lagi teruk rasa nya,...

hehhe~

wanieybintang said...

greeniey: tula kan. die suke facebooking pakai apple i phone die yg baru itu. hadoyai.

su: hoii.. mana emel ko? hehe

roozu: hm. xnak keja ah cmtu. hehe