20 May 2009

pakai public phone je lah


geram dengan handset aku ni.
tak habis-habis buat perangai.
yang satu ni, bila cas dia tak detect.
mungkin charger tu yang bermasalah kot.
charger ni pemberian seseorang lepas dia menjahanamkan charger aku yang dulu.
aku dengan bongkak dan riak suruh dia gantikan charger baru yang original.
takmau pasar malam punya hokayy.
sebab dia dah rosakkan aku punya, jadi aku hukum dia sikit.

sekarang charger tu sudah gilos.
mungkin benar dia telah beli di pasar malam.
urghh.

satu lagi handset aku, bateri asyik kong.
cas tak sampai 10min sudah full.
haiseyyy.
pastu suka sangat hang.
hang suka sangat hang kan.
mai aku ketok sikit.
baru betoi kot.

lepas ni nak cari pda pulak la.
sapa-sapa nak sponsor aku??

4 comments:

adel said...

adehh.malang nye naseb telefon bimbitmu tersebut..tadi aku p jalan kat mines...de hpone aku usya..cantik sehhh..sony ericsoonn...sangat kiut gtu..hohohoho...pe lagiii...trade in laa wani

waNiFarees said...

wua.... masalah charger henpon Kita sama!!!! charge xmasok2!!! tensen Btoi!!!

Nak Beli charger.. tapi Tu peruntukan untuk menda lain... HuuuU!! xaci!! hg da shoppIng!!

miela77 said...

salam...ala cian dia...hp akak pun problem...slot skrin dier rosak...nak tukar rege dah RM180...beli baru ler nampaknya...sakit ati kan bila dah cam tuh...

wanieybintang said...

adel. yeke weh? model ape? mmg aku ingt nk tukar baru nehh.

waniFarees. haa.. bengang kan kalau cajer camni. dok pulun cucuk kat lubang hempon tu tp tak jalan. bengang.

xpa. hg pinjam dulu cajer org len. duit tu penting utk kita shopping barang aksesori kita. hehe

kak mila: ha. penah gak wani nye hp skrin dia retak. cina tu ckp klu skrin rosak mmg xleh wat pape. kalau trade in, pun akan jatuh rege.
wuwuwuw