27 April 2009

adat istiadat melayu memang membosankan



bosan weh stadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

orang nak buat tesis, exam pulak datang menganggu.
uwarghhhhh!

3 comments:

Ms I Confius about Everything? said...

nih yg aku musykil nih..
nape ko amik adat istiadat melayu?
nape x amik adat istiadat org puteh?
br la match ngan ko as a lit. in eng student..
huhuhu :P

wanieybintang said...

takda cda, aku amek subjek ni bukan sbb ape, sbb sblm ni rmai sgt yg kata aku ni speaking london cam real lar, perangai cam orang puteh la dan yg paling aku tensen tu dok kata muka aku macam keira knightley. tensen wehh.
jadi aku pn nak berubah jd melayu dgn mengambil subjek ni.

cda, sila jgn pengsan dan muntah cekelat slps membaca kumen ini.

sHaRiFah aNis zAriTh said...

cda tak pengsan.
aku plak yg nk muntah ijau..
bru sudah mkn nih.
isk3...
tolong.
bg aku minyak cap kapak segera..
huhu..
:P