17 April 2009

miracles in photoshop


sebenarnya, dah lama aku terjebak dalam photoshop ni. dah dua tiga tahun lepas. tapi aku baru mempelajari cara-cara nak mengubah muka orang. jadi aku agak teruja. jadi aku nak tempek gambar-gambar orang yang telah diedit. mereka-mereka ni aku tak kenal pun. aku cuma ambik gambar mereka secara rawak dari myspace dan edit.















18 comments:

lalala said...

adoiii!!..kesian dorg kene edit..T_T

wonderfulwaniey said...

xpe2. dorg dah dimaklumkan mengenai editing ini. ngeheheh

ah bu said...

haha.. nice btw.

wonderfulwaniey said...

maceh ah buu

jijahberkata said...

tunjuk ajarku sifu haha.. ni amik function ape buat ni? cam best je ngee..

wonderfulwaniey said...

huhu, cik jijah hanya perlu ada software photoshop. pergi ke filter dan klik liquify.

dan pandai2 lah menggunakan segala functionnya. :))

inn said...

inn tak pandai gne nie.hehe.gne photoscape je.hehe

jijahberkata said...

wokey.. jadik hehehe.. tapi percubaan pertama cukup mengerikan ehehe.. tq. lalalala~

leeYa_Nagase said...

allalaa!!!nak wat gak ajar ah!!!hehe

wonderfulwaniey said...

to jijah - haha, smala mcm sy, mmula wat tuh,hahah muka jd herot. but lama2 oklah.

to leeya - cik leeya, ikut je sperti penerangan sy d ats, pastu gne healing brush utk menghilangkan segala jerawat dan brushes untuk touch up sket muka. hihi. selamat mencoba~

fidodido said...

wah wah wah...
terre nyer dia...
boleh bukak clas nih... :-P
nnti aku jadi owg 1st yang register untuk masuk clas ko... :-)

saadah saadun said...

tiba2 nk jd pelajar ko gak..
ohohoho

wonderfulwaniey said...

marilah menjadi pelajarku dan menerima ajaran2 sesat ku ini. hohohoh. (napa dgn aku ni?)

PuteriHannah said...

nk pkai photoshop version mna utk buat ni,wanie?
is it cs3?
patutla muka wani mcm ada blusher je lately..
n mata mcm terang smacam warnanya..hehe..

wonderfulwaniey said...

ya2. cs 3 :)

fidodido said...

hehe dah lama cs4 kuar la... :-P

wonderfulwaniey said...

aku dah selesa dgn cs3 :)

sweetsuraya said...

mmg dh xde keja la ni...
sape la yg jadik mangsa2mu...
hehehe..
nsib baik gmbar aku xde..
aku pn dh lame x sntuh potoshop ni..
no time lorrr...