07 April 2009

tesis saya

tadi aku jumpa supervisor aku. dr.noraini aka noni. punyala susah nak jumpa dia sebab dia sibuk. yelah, ketua program lah katakan. tapi hari ni aku dah buat appoinment dengan dia. jadi bolehla jumpa selepas beberapa kali ditangguhkan. boleh pulak masa nak jumpa dia tu, pembantu dia kata dia lupa appoinment dengan aku. terpaksa la aku tunggu dalam setengah jam, baru boleh jumpa. dan aku tunjuk kat dia perkembangan tesis aku. alhamdulillah, dia macam dah approve bab 1,2 dan 3 aku. cuma perlu di edit sikit-sikit je. lepas tu, boleh aku sambung bab 4 pulak. dan dia pinjamkan aku tesis senior untuk dibawak balik. yelah mana boleh pinjam-pinjam tesis ni. baru aku rasa ok sikit sekarang ni. dulu asyik tensen je dengan tesis aku yang tak da kemajuan ni.

2 comments:

amir acap said...

jgn tension2 eyh...hehehe..
kamu bg la nasihat cket kat saye yg bru nak mlgkah msuk zaman uni ni..hehehe..

wonderfulwaniey said...

amir,1st year, memang tak tensen.. bile dah final year... paham-paham yer..
tapi masa ni la nak merasa nikmat belajar pun..nanti dah keja, xbleh dah..