08 April 2009

hish !

aku geram gila. entah macam mana aku godek-godek, tetiba background blog aku hilang. dah dua kali. pastu aku copy paste baru, jap dia ada jap hilang. sekarang aku dah malas. biar lah menatang ni warna putih. nanti aku edit balik. ya ya aku tau, aku janji nak edit tesis. nak buat lah ni.

2 comments:

saadah saadun said...

hahaha..
ko jgn vengang2..
mgkin Tuhn akan membalas dosa incik blogspot ni nti..
jgn isaw..
ms tu kita guling2 gelakkan dia..
(incik pelopr blogspot)
sekian

wonderfulwaniey said...

adah, marilah kita menubuhkan fanclub anti encik blogspit. dan kite spit air liyur kt dia byk2