16 April 2009

award untuk ku

actually this award which has been created by me are given by my dear sayangs who are adah and cda wakaka!

terima kasih anda berdua! jadi, biarkan aku bercerita sedikit mengenai pemberi-pemberi award ini. We start off with adah:


adah ini merupakan seorang rakan yang sangat lah best!
we share the same thought.
we share the same attitude that are gedixness, stubborness, craziness, and almost everything!
and guess what? even our man shares the same notsonice attitude. (but we love 'em sfm!)
well, despite of those similarities we still differ in certain aspects.
that what makes us two different people.
and we never tried to copycat others.

you can never guess what will going to happen if we are both together.
laughing hysterically at our own stupid jokes is just normal for us.
when her madness is combined with my insanity, we will be in a total different world. yes. world of imagination where monkeys can speak. (skenyet poreber)

its really sad when the thought of breaking apart flashes into my mind.
we eat, laugh, gossip, hate people, adore people, cry, sengkek, embarass ourself, break the rules together.

sad.sad. but somehow i know that we will never break apart this precious friendship although we will not meet physically. :)

love you, my dearest friend.

ok, yang seterusnya adalah cda wakaka!

kenapa ada wakaka! ? sebab id dalam ym dia adalah cda wakaka! hehe.

from the left, cda, aini and some girl i dont know.

well, she is also one of my good friend.
i got so pissed off when i see her wearing some marvellous clothes which only cost RM10!!
shida, you really make my blood go upstairs, you know.
she is always available when i need someone to talk to.
when i was feeling down and i told her about my problems, she will always support me and never look down on me.
ko ingat tak cda, masa pointer aku jatuh last sem. ko la orang first yang aku cerita. dan dia lah yang bagi aku bersemangat balik. :))
satu lagi, masa aku nak buat exam it tu, aku terserempak dengan ko kat mana tah, ko bagi semangat jugak.

i like her because this high spirited girl never under estimate my ability.
if you reveal your secrets and problems to her, she will try comfort us and will give brilliant ideas for the solution.

memang kalau dengan ko, aku akan rasa bagus je. sebab ko sentiasa bagi semangat dan gelak dgn lawak-lawak bodoh aku. :))

kesimpulannya, aspek-aspek yang dinyatakan di atas adalah sangat penting di dalam? dalam apa? tahla. aku merapu.
ok. aku sebenarnya sangat sayangkan kosmet2 aku sepanjang 3tahun belajar bersama. aku rasa kos kita lah yang paling bonding dan rapat memandangkan ada 30 orang je dalam satu kos. berbanding dengan kos-kos lain yang berpuluh-puluh malah beratus-ratus orang utk satu kos.
jadi atas sebab itulah kami semua (tidak termasuk seekor dua) menjadi sangat rapat.
:) sangat sedih untuk tinggalkan kalian.
kalian sangat best, sporting!

5 comments:

Ms I Confius about Everything? said...

waniey!!!
sgt terharu neh bace entri ko...
menangis ak dibuatnye..
habis 1 pek tisu cop "giant" ak..hehehe!
tp kan sedang ak tangkap leleh...
ak tgk muke ak..warghhh!!!
ape da jadi ngan muke aku???
T^T
*sure keje abg photoshop ko tu kan...?

wonderfulwaniey said...

hhahahah.
cda, aku taktau pape sal muke ko tu.
*wink*winkk*

saadah saadun said...

waniku..
ko ler skenyet yg besh!!!!..
terharu aku..
siyes..
kan aku dah menangis meratap nasib aku yg lucky dpt ko as a guuuuudy guuudy friend..
sedih nk berpisah wei..
ermmmm
(tiba2 aku termenung)
sob3

orienda said...

hik2..
ske2..ske bce entri2 ko..wee

wonderfulwaniey said...

to adah: terpaksa terima hakikat yg kita terpaksa berpisah jua. sob3

to orienda: hehehe. untuk pengetahuan ko, idung aku dah mengembang bak belon panas di udara dh nie