01 April 2009

tagged by adah nyomei dan saini yg kewl.


ok. adah dan cik saini. i am blaming both of you for diverting my focus from doing my assignments to do this thing. (padahal, aku memang pemalas buat assignments)


1. apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
hatiwanieybintang. kenapa wanieybintang? hanya mereka-mereka sahaja yang tahu. *wink *wink

2. apakah link blog anda dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://wanieybintang.blogspot.com as i've stated previously, only certain people knows why.

3. apakah method dalam penulisan anda?
ok. di sini aku menggunakan method menaip menggunakan jari tangan.

4. pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
uik. tak pernah pulak. hehe

5. apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
* adah *
sgt suke blog nye kerana ringkas namun padat dengan ilmu-ilmu dan gosip-gosip terhangat dan juga publisiti yang diberikan olehnya kepadaku dengan menyelitkan namaku di entry-entry nya. kira macam tumpang keglemeran die la.

* saini *
suke jugak kerana penuh dengan luahan hati dan aktiviti beliau. yelah kat kelas jarang bercerita tentang perasaan beliau, jadi blog beliau adalah tempat untuk memahami hati beliau. (ecehh, ayat poyoz giler)

6. senaraikan calon yang akan di tag?

* mrs. fidodido *
* miss oreo girl (leeya) *
* miss suraya seman *

cukup la nooo, tiga ja..

6 comments:

sHaRiFah aNis zAriTh said...

who is the mrs fidodido?

wonderfulwaniey said...

andalah wahai cik anis

aKu™ said...

ahaha...bagus2... ahaha...
1 soklan takda nooo...ahaha...
aku kasi A..ahaha

wonderfulwaniey said...

huhu. lupa2. ampun.
aku edit skarang.

fidodido said...

so skrg sape lak mr fidodido tuh?lol :-P
gurau-gurau je...
luv u mrs fidodido... :-)
:peace dok menyemak cni lak:
haha :P

wonderfulwaniey said...

xpe mr fid. (singkatan yer, mls nk type) hehe
silalah menyemak dn menebas semak samun di sini