24 July 2011

Dulu ...

Beberapa bulan yang lalu.. klik SINI




Sekarang? Rilek ja kat rumah tapi rindu lah pulak zaman kekalutan aku time KPLI dulu. Tapi aku tak pasti la aku boleh lalui semua tu sekali lagi ke tak kalau diberi peluang. Hahaha. Bz gila weiii. Tapi aku rindu jugak kenangan dulu, tidur lambat dengan semua housemates. Kekadang tak tidur langsung! Akibatnya, rumah sewa kami tu mengalami pencemaran bunyi yang maha dasyat ekoran dari gelak ketawa kami. Tapi masalah jugak, sebab kalau kami berbual berborak biasa pun bising gila macam orang nak bergaduh. Padahal dok bincang nak makan kat mana je pun. Bercakap tu nak kuat sokmo. Takboleh cover langsung suara sekor-sekor, Hehe. Rindu..


Dearest housmates :)

p/s : Dulu, aku tak sempat langsung nak update pasal sahabat-sahabat KPLI aku di blog ni akibat terlampau-lampau sibuk. Update kat Fb je aktiviti kami. Merata-rata jugak aku pergi time di Ipoh dulu. =) InsyaAllah kalau rajin, aku buat entri pasal outing-outing kami dulu. hee

3 comments:

cikmunaafro said...

hang ni wani memang dah jadi ketua group VV kn? slalu uols pakai baju lain dpd kami. ketua kena la gitu kn? haha

Miss Masjue said...

akak...tulun2.kitorang kena dera haa kat mktab nie.akak tau tak,ktorng kene pegi phmpunan SETIAP HARI. 7.45 mesti dh tepacak kat depan blok cempaka.kite nie tiap2 hari kna tahan sbb lambat.bkn lmbat bebenor.lambat 2-3 minit jew pon kene gak.mampuih la ktorg..kira akak nie bnsib baik la terlepas dri siksaan ini -.-" *komen mengadu*

wanieybintang said...

muna : besalaa, aku kan gilakuasa. hg kena paham sifat terpuji aku yang satu tu. heheheh

masjue : biase lah tu dik oii. maktab ni kan strict xkna tmpat sikit. tapi xsngka lak ari2 plak nk wat assembly. over btoi. Kwn2 klas akak dlu rmai je yg ponteng assembly. dahla panas kan. lenguh bdiri. aiseh. sian korg. bertahanlah untuk 4 tahun lagi. caiyokk